top of page

een gratis liedtip!

Music

Music

We hebben allemaal wel een liedje dat op ons lijf geschreven lijkt. Omdat het ´ons´ liedje is, of omdat het ons door een moeilijke periode heen hielp. Of omdat het altijd doet denken aan die ene persoon.

​​Hoe mooi zou het zijn als je écht een eigen lied hebt? Met jouw of jullie woorden erin? Dat op het diepste niveau zegt wat je wil zeggen tegen een ander of jezelf.

​​Dat kan. Met een Mooi liedje voor jou.

​Ben je nieuwsgierig? Neem gerust en natuurlijk vrijblijvend contact op.

​Je bent welkom!

Lied op maat

Sommige momenten en mensen zijn zó speciaal, dat ze bijzondere aandacht vragen. Omdat ze intens mooi, lief, verdrietig, krachtig of pijnlijk zijn. Of dat allemaal tegelijk.

 

De geboorte van een (klein)kind, het naderende afscheid van een ouder, vriend, zus, kind of misschien wel van iedereen, omdat je zelf heel ziek bent. De laatste kerst samen, of juist de eerste. Die éne beslissing die je doet geloven dat je het kan, of dat je het waard bent. Of alleen de wens om (nog meer) van jezelf te leren houden.

Een lied dat past bij dat moment en/ of die persoon maakt niet alleen het moment specialer, maar werkt daarna nog door. Omdat elke levensveranderende gebeurtenis nu ook eenmaal vraagt om aanpassing en het opnieuw vinden van balans of om heling. Degene voor wie ik bijna 10 jaar geleden één van mijn eerste liedjes schreef, vatte het mooi samen: ´Je hebt het óók in de toekomst geschreven. Het heeft in al die jaren al drie keer een nieuwe betekenis gekregen. En het klopt nog steeds.´

 

 

Hoe het in zijn werk gaat?

- we gaan met elkaar in gesprek (ongeveer 1 uur). Ik stel dan vaak heel veel vragen ... ;)

- dan ga ik naar huis en maak ik een liedje. Meestal lukt het binnen 3 weken.
- als het klaar is neem ik contact met je/ jullie op om een afspraak te maken dat ik het laat horen.
- ik zorg ervoor dat je een studio-opname van het liedje krijgt en als je wil ook de tekst mooi opgemaakt op papier.
- is het lied niet voor jezelf? Als je wil dan kan ik het lied ook live nog eens spelen bij gelegenheid.


Misschien heb jij iets anders in gedachte of is er iets niet duidelijk. Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen die je hebt. Ik zal ze met alle plezier beantwoorden.

Luisteren

Lied op maat

Luisteren

Er kan dus eigenlijk niks misgaan. Een zin die kan helpen om net een drempeltje te nemen dat je geneigd bent niet te nemen. Om de intimiteit aan te gaan of de regie over je eigen leven te nemen. Of nou ja, mijn leven dus.

00:00 / 03:16

´Ik hoorde mijn liedje, de reis van Gaya, en kon alleen maar huilen. Ik had me nog nooit zo gezien gevoeld.´

00:00 / 03:42

Vlak na de diagnose schreef ik het lied mooi!. Een lied geschreven in de toekomst. Francy: ´Ongelofelijk hoe dit uit de rauwe brei van emoties van het moment kwam. We waren er toen stil van. Negen jaar later hoor ik hele andere dingen. Maar het klopt nog steeds.´

00:00 / 02:20

Welkom thuis. Over loslaten wat niet meer past. En hoe moeilijk en verdrietig dat soms is, maar ook hoe het je een stap dichter bij jezelf kan brengen, Elke keer opnieuw. Welkom thuis. Bij mij.

00:00 / 01:59

Karien: ´Ik wist niet dat ik zo mooi was. Ik hoor mijn eigen verhaal, maar het lied voegt er echt iets aan toe. Prachtig, al snap ik niet alles. Misschien is dat wel precies waarom het zo raakte. Ik kan me voorstellen dat dat helend werkt.´ Ik ben.

00:00 / 02:33

Een liedje voor een voorstelling van Marjon; de geboorte van een Godin. En voor iedereen die de neiging heeft te denken dat het altijd maar perfect moet. ´Zou je dat ene liedje nog eens willen zingen? Het gaat echt over mij ...´

00:00 / 03:46

Een liedje als verrassing, namens de organisatie toen Esther wegging. Want eine draak verluuet ós nes. Samen met collega´s ingezongen. Esther: ´Ik ben zó geraakt door je prachtige lied. Ik ga het nog vaak met een heel warm gevoel beluisteren.´

00:00 / 02:07

Onze burgemeester Petra Dassen vertrok naar haar geboortestad. En dat was jammer. Zij is een echte verbinder en wil niet in de belangstelling staan. Dus maakte ik een liedje voor de gemeenschap, als ode voor haar: de allermooiste dörpe. Zo blijven we verbonden.

00:00 / 02:55
Prvéconcert

Privé- en huiskamerconcerten

Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waar muziek een mooie bijdrage levert aan het geheel. Op meer en minder voor de hand liggende plekken maak ik muziek. 

 

In je huiskamer, bijvoorbeeld. Of in de tuin. Bij een herdenkingsdienst of een trouwdienst. Aan de rand van een bed. Of op een congres, tijdens een cursus, omdat je wil niet alleen het hoofd, maar ook het hart geraakt is.

​Dat kan in de groep, maar ook één-op-één. Het idee is eenvoudig; er is een kamertje met twee stoelen. Op één stoel zit ik. De andere stoel is voor degene die de kamer binnenkomen voor een privéconcert.
 

Stel je voor ... Je loopt de kamer binnen, gaat zitten op de enige stoel die er staat. We kijken elkaar even aan. Misschien wil je iets zeggen, misschien niet. Allemaal goed. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar het liedje dat op dat moment, speciaal voor jou, gezongen wordt. Het liedje bestaat al, maar dit moment, deze versie, is er speciaal voor jou.

Het concert duurt ongeveer drie minuten en brengt je even naar een andere wereld. Het brengt altijd iets: verdieping, plezier, inzicht. En als je wil is er ook altijd even tijd om gewoon te blijven zitten of na te praten.

Spreekt het idee je aan? Neem gerust en vrijblijvend contact op om je vragen te stellen en je wensen en ideeën te bespreken.

Wie ben ik

We ben ik

Mijn naam is Sanne Verdonck. Als kind al wilde ik de wereld mooier maken. Die wens loopt als een rode draad door alle keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt. En nog steeds, al heb ik inmiddels mijn missie en mijn passie beter in beeld. Een mooiere wereld betekent voor mij dat iedereen in zuivere verbinding met zichzelf en het leven leeft, in het klein en in het groot. Mijn passie is om de wereld als veilig plek uit te breiden. Dat doe ik met mijn liedjes.

Ik merk hoe krachtig  een persoonlijk lied werkt. In het proces er naartoe, in het moment van geven en zeker ook daarna. Ik gebruik voor het maken van de liedjes mijn opgedane kennis uit onder meer de opleidingen dramatherapie, NLP, Transactionele Analyse en vanuit mijn interesse in systemisch werk en rouw en verlies.  

foto mooi liedje voor jou.jpg
Contact

Contact

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Wil je gratis een persoonlijke liedtip ontvangen? Mail gerust!

 

Zet in de onderwerpregel: ´gratis liedtip´ en schrijf in het bericht kort het onderwerp waarover of de aanleiding waarvoor je een lied wil ontvangen. Ik antwoord dan zo snel mogelijk met een linkje naar een (bestaand!) lied.

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met een andere vraag :)

Gelukt! Hartelijk dank voor je bericht. Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op. Hartelijke groet, Sanne

bottom of page