ontvang een gratis lied

Music

Music

We hebben allemaal wel een liedje dat op ons lijf geschreven lijkt. Of perfect past bij een speciale situatie. Een lied dat ons door een moeilijke periode heen hielp. Een lied dat troost biedt. Een lied dat ons bindt met onze geliefden, ouders, kinderen.

​Hoe mooi zou het zijn als je je met behulp van een lied ten diepste verbindt met jezelf? Of een lied waarmee je je kinderen, ouders, geliefde dat kan zeggen wat je zelf zo moeilijk vindt om woorden te geven?

​Dat kan. Met een Mooi liedje voor jou.

Ben je nieuwsgierig? Neem gerust contact op.

Je bent welkom!

Ieder mens is het waard is om gezien te worden. Gezien, gekend, gevierd in alles wat er is. Jouw vele moois, pijn, kwaliteiten, zorgen. Ik geloof dat dat begint bij naar jezelf kijken. Te zien waar je trots op bent, of dankbaar voor. Of juist naar wie of wat je mist. En ondanks alles jezelf helemaal oké vinden. Ook als je niet aan de hoogste eisen die je aan jezelf stelt voldoet.

Het lijkt misschien moeilijk voor te stellen. Onvoorwaardelijke zelfliefde. Of het gevoel dat er zijn genoeg is. Maar het kan. Echt.

Het helpt om het tegen jezelf te blijven zeggen. En het helpt als iemand die dicht bij je staat het tegen je zegt. Allebei kan het moeilijk zijn - om woorden te geven en om te horen. Soms ontbreekt je stemgeluid op het moment dat je het zou willen uitspreken.

En daarom schrijf en zing ik helende liedjes. Om je jouw woorden terug te geven zodat je ze kunt horen en, als je wil, uitspreken. Woorden die een brug slaan tussen de verschillende delen in jezelf: je verstand en gevoel, je bewuste en onderbewuste, je aardse en je spirituele, je handen en je hoofd. En die, als je dat wil, een ander uitnodigen om dichter bij jou te komen.

 

Een mooi liedje voor jou helpt je om te zeggen en om te horen. Om jou en jouw leven te vieren.

 

Wat wil jij tegen jezelf zeggen?
Of wat wil jij tegen iemand anders zeggen?

 

 

Hoe het in zijn werk gaat?
-we gaan in gesprek (ongeveer 1 uur). Jij geeft aan (of we gaan er samen naar op zoek) wat je tegen jezelf of een ander zeggen?
-dan maak ik een liedje
-ik kom het persoonlijk voor je zingen. Voor jou alleen of met wie jij er maar bij wil hebben.
-jij krijgt het liedje digitaal of op cd om het nog eens te luisteren als je wil
-jij krijgt het liedje handgeschreven op mooi papier

Neen gewoon contact op voor alle vragen die je hebt. Ik zal ze zo eerlijk mogelijk beantwoorden :)

Lied op maat

Luisteren

 
 

Er kan dus eigenlijk niks misgaan. Een zin die kan helpen om net een drempeltje te nemen dat je geneigd bent niet te nemen. Om de intimiteit aan te gaan of de regie over je eigen leven te nemen. Of nou ja, mijn leven dus.

00:00 / 03:16

´Ik hoorde het liedje en kon alleen maar huilen. Ik had me nog nooit zo gezien gevoeld.´

00:00 / 03:42

Vlak na de diagnose, een lied geschreven in de toekomst. Francy: ´Ongelofelijk hoe dit uit de rauwe brei van emoties van het moment kwam. We waren er toen stil van. Negen jaar later hoor ik hele andere dingen. Maar het klopt nog steeds.´

00:00 / 02:20

Welkom thuis. Over loslaten wat niet meer past. En hoe moeilijk en verdrietig dat soms is, maar ook hoe het je een stap dichter bij jezelf kan brengen, Elke keer opnieuw. Welkom thuis. Bij mij.

00:00 / 01:59

Karien: ´Ik wist niet dat ik zo mooi was. Ik hoor mijn eigen verhaal, maar het lied voegt er echt iets aan toe. Prachtig, al snap ik niet alles. Misschien is dat wel precies waarom het zo raakte. Ik kan me voorstellen dat dat helend werkt.´

00:00 / 02:33

Een liedje als verrassing, namens de organisatie toen Esther wegging. Dus ook met collega´s ingezongen. Esther: ´Ik ben zó geraakt door je prachtige lied. Ik ga het nog vaak met een heel warm gevoel beluisteren.´

00:00 / 02:07

Onze burgemeester Petra Dassen vertrok naar haar geboortestad. En dat was jammer. Zij is een echte verbinder en wil niet in de belangstelling staan. Dus maakte ik een liedje voor de gemeenschap, als ode voor haar. Zo blijven we verbonden.

00:00 / 02:55

Een liedje voor een voorstelling van Marjon. En voor iedereen die de neiging heeft te denken dat het altijd maar perfect moet. ´Zou je dat ene liedje nog eens willen zingen? Het gaat echt over mij ...´

00:00 / 03:46
 

Privé- en huiskamerconcerten

Je kunt ook kiezen voor intiem concert. Op meer en minder voor de hand liggende plekken maak ik muziek. 

In je huiskamer, bijvoorbeeld. Of in de tuin. Maar het kan dus ook op een congres, tijdens een cursus. Omdat je wil dat deelnemers niet alleen een interessante dag hebben, maar ook dat ze dat wat besproken is echt meenemen naar hun volgende dag. Omdat niet alleen het hoofd, maar ook het hart geraakt is.

Dat kan in de groep, maar ook pirvé. Het concept is eenvoudig; er is een kamertje met twee stoelen. Op één stoel zit ik, de hele dag. De andere stoel is voor degene die de kamer binnenkomen voor een privéconcert.

Stel je voor ... Je loopt de kamer binnen, gaat zitten op de enige stoel die er staat. We kijken elkaar even aan. Misschien wil je iets zeggen, misschien niet. Allemaal goed. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar het liedje dat op dat moment, speciaal voor jou, gezongen wordt. Het liedje bestaat al, maar dit moment, deze versie, is er speciaal voor jou.

 

Het concert duurt ongeveer drie minuten en brengt je even naar een andere wereld. Het brengt altijd iets: verdieping, plezier, inzicht. En als je wil is er ook altijd even tijd om gewoon te blijven zitten of na te praten.

Spreekt het idee je aan? Neem gewoon even contact op om je vragen te stellen en wensen en ideeën te bespreken.

Wie ben ik

 

Mijn naam is Sanne Verdonck. Als kind al wilde ik de wereld mooier maken. Die wens loopt als een rode draad door alle keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt. En nog steeds, al heb ik inmiddels mijn missie en mijn passie beter in beeld. Een mooiere wereld betekent voor mij dat iedereen in zuivere verbinding met zichzelf en het leven leeft, in het klein en in het groot. Mijn passie is om de wereld als veilig plek uit te breiden. Met behulp van liedjes.

 

Contact

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Wil je gratis een persoonlijke liedtip ontvangen? Mail gerust, zet er het onderwerp bij waarover je een lied wil ontvangen, en ik antwoord zo snel mogelijk met een linkje naar een lied.

Je kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met een andere vraag :)

sanne verdonck | dynamiekfabriek | cruysbergstraat 8 5954 bj beesel | 0031 (0)6 2446 3975 | kvk 14125056

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now